Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Útmutató

Útmutató: Hogyan adj új életet tartóidnak
– saját tartók újratöltésével vagy visszaváltással

 

 

Gratulálunk, hogy TE a saját magad HŐSE vagy!

Kis lépés háztartásonként, nagy lépés az emberiségnek.

 

 

A valaha termelt műanyagok csak 10%-a lett újrahasznosítva (ENSZ adat, 2022), tehát a többi 90% nem lett újrahasznosítva. Velünk könnyen újratöltetheted akár a Te saját nálunk vásárolt eredeti tartóidat, így megspórolva a fölösleges műanyagot a pénztárcádnak és a bolygónak a lehető legtöbb terméknél. (Opció A) Vagy visszaküldheted saját nálunk vásárolt kiürült tartóidat és vásárolhatsz már visszaküldött, megtisztított és újratöltött termékeket is. (Opció B).

 1. Regisztrálj webáruházunkban – így egyből hűségpontokat gyűjthetsz. Ezeket a hűségpontokat bármikor beválthatot következő vásárlásodkor fél évig a fizetés résznél. Ehhez fontos, hogy ingyenesen regisztrálj, és belépett fiókodból vásárolj.
   
 2. Vásárold meg kedvenc minőségi termékeidet a szokásos módon, és kapd kézhez akár még aznap őket.

  Vásárlási tipp:
  Döntst el már az elején, hogy a saját tartóidat szeretnéd újratöltetni vagy visszaváltós opciókat kedveled, így direkt azokat a termékeket tudod összeválogatni és megvásárolni már a legelejétől. Az opciókat látod a termékek leírásában a webáruházban és a megvásárolt termékek matricájain.
   
 3. Amikor kifogytak a termékeid, következő vásárláskor visszaadhatod nekünk a kiürült, megjelölt tartóidat saját újratöltetésre vagy visszaváltásra.
 

Visszaváltós Opció
 

 

Ha Budapesten élsz és a Zöldkör Futárt választod, ingyenesen vissza is adhatod Zöldkör futárunknak a kiürült tartókat akár már 1 db-tól amikor a következő rendelésed veszed át tőle.

Amikor Budapest belvárosában az Oktogon mellett jársz, add le üres tartóidat irodánknál nyitvatartási időben vagy amikor jössz átvenni következő rendelésed irodánkban.

Továbbá Budapesten és országszerte bolti átvevőhelyekről is visszaküldheted üres tartóidat, melynek költségét mi álljuk. Bolti átvevőhelyekről való visszaküldés viszont egyrészt regisztráláshoz és másrészt minimum 10.000 Ft kosárértékű rendeléshez kötött (szállítást is beleértve). Ez mind automatikusan működik, és ha vásárolsz e határ fellett, egyből megajándékozunk az ingyenes bolti átvevőhelyről való visszaküldéssel regisztrált fiókodban. Itt kapsz egy kódot és több mint 720 visszaküldő boltból (Csomagküldő / Packeta átvevőhelyből) választhatsz országszerte, ahol bármikor visszaadhatod ingyen ezzel a kuponnal kiürült tartóidat a boltok nyitvatartása alatt.

A matricázott, visszaküldött tartókat tisztítás és újratöltés után ismét megtalálod webáruházunkban, melyeket így Te és a Zöldkör közösség bármely tagja ismét megvásárolhat. Ilyenkor levonjuk a műanyag árát, így olcsóbban kapod meg a visszaváltott és újratöltött termékeket.
Figyelem: ha ajándékba veszed, vegyél mindig inkább új tartót, hisz a visszaváltott tartók kisebb használódás jeleit mutathatják.

Kiszállítási idő: 1-3 munkanap Magyarországon minden egyes rendelésnél.

 

 

Saját Tartók Újratöltése


 

Saját tartók újratöltése: - picit lassúbb, de saját tartóidat töltetheted újra nagyon sok terméknél felár nélkül és még spórolhatsz is. TARTÓID EGYEDI SORSZÁMOT KAPNAK.

 1. Először vedd meg a saját tartós újratölthető terméket új tartóban, melyet 1-3 munkanapon belül kézhez is kapsz.
   
 2. Következő alkalomkor elég “Csak újratöltést” venned, és spórold meg a műanyagot a pénztárcádnak és a bolygónknak. Minden terméknél láthatod a kedvezményeket.
   
 3. Rendelésed után juttasd vissza hozzánk matricázott kiürült tatóidat. Visszadhatod őket Budapesten Zöldkör Futárunknak. Ilyenkor kérünk telefonon vagy emailben egyeztess, hogy közösen megegyezzünk abban az időben amikor felvesszük tőled tartóidat. Ilyenkor a kiszállításokkal összehangoljuk a tartók visszagyűjtését.

  Továbbá leadhatod üres tartóidat bármikor budapesti irodánknál nyitvatartási időben.

  Bolti átvevőhelyekről való visszaküldés is lehetséges országszerte, viszont bolti átvevőhelyekről való visszaküldés egyrészt regisztráláshoz és másrészt minimum 10.000 Ft kosárértékű rendeléshez kötött (szállítást is beleértve). Ez mind automatikusan működik, és ha vásárolsz e határ fellett, egyből megajándékozunk az ingyenes bolti átvevőhelyről való visszaküldési kuponnal regisztrált fiókodban. Itt kapsz egy kódot és több mint 720 visszaküldő boltból (Csomagküldő / Packeta átvevőhelyből) választhatsz országszerte, ahol bármikor visszaadhatod ingyen ezzel a kuponnal kiürült tartóidat a boltok nyitvatartása alatt.

  Visszavevéskor egyedi sorszámmal látjuk el műanyag tartóidat, melyet többszöri újratöltésnél is megtartanak tartóid, és ezek a sorszámok és tartók mindig hozzád vannak rendelve.
   
 4.  Vedd át a Te eredeti tartóidban, neked újratöltött termékeket; -  felár nélkül.Kiszállítási idő saját tartók újratöltésénél:

 • Saját tartók újratöltése Budapesten tartók Zöldkör Futárunknál vagy irodánknál való leadásától számítva átlagosan 1-3 munkanap, mely után ismét átveheted őket irodánknál vagy Zöldkör Futárunktól házhoz szállítva.
 • Magyarország egyéb területein: 5 munkanaptól max 10 munkanap (azaz 1-2 hét), földrajzi területtől függően.


Ez azért van, mert ilyenkor még vissza is kell érniük a csomagfutártól a TE eredeti tartóidnak hozzánk, melyeket kitisztítunk higiénia és minőség érdekében, újratöltünk majd visszaküldünk Neked.


Mégis ez sokkal jobb mintha a kukás autónak kellene elszállítania a műanyagot Tőled, és ezzel párhuzamosan új műanyagot sem kell így gyártani fölöslegesen egy gyárban. Hisz a valaha termelt műanyagok csak 10%-a lett újrahasznosítva (ENSZ adat, 2022), tehát a többi 90% nem lett újrahasznosítva.

 

 

Top Tipp:

 • Így saját tartók újratöltésénél ajánljuk akár 2 szett tartását minden termékből: amíg az egyik újratöltődik, addig a másikat lehet használni.
 • Vagy áttöltheted otthoni tartóidba a termékeket (pl. mosogatószert otthoni Ikeás üveg mosogatószer tartóba), és a tartókat visszaküldheted újratöltésre hozzánk.

Így nem kell fölöslegesen siettetni plusz költségekkel a saját újratöltést és a csomagok tömegszállítva kerülnek A-ból B-be több más csomaggal együtt. Így nem kell vásárlóként egyenként a csomagok után menni a boltba autóval, hisz a futár az összes csomagot egy autóban a legoptimálisabb útvonalon szállítja több más csomaggal együtt a környékekre. És… ami tudjuk mindenkinek fontos, ingyenesen tudjuk ezt az extra szolgáltatást nyújtani mindenkinek felár nélkül!

 

További hasznos információkat ide kattintva a Gyakori Kérdések aloldalunkon találsz. Bármi kérdés felmerülne, keress minket bátran chaten, telefonon vagy e-mailben.  smiley

Az oldal tetejére